18. odprti turnir 2018

V soboto, dne 26.05.2018, smo se ljubitelji košarke zbrali na asfaltnem igrišču pred kulturnim domom Dolsko. Košarkarska sekcija ŠD Partizan Dolsko je organizirala drugi turnir v letu 2018 ter na ta način preizkusila pripravljenost vseh udeležencev.

V članski kategoriji se je v lepem in vročem vremenu zbralo 5 izjemno kakovostnih ekip. V predtekmovanju se je vsaka ekipa pomerila z vsako. Igralci so prikazali ogromno košarkarskega znanja in prav vsaka tekma je bila izredno zanimiva. Ekipe so bile zelo konkurenčne, ekipi EMA pa je z izjemno igro uspelo predtekmovalni del zaključiti brez izgubljene tekme. Ekipi M-elite, ki je bila edini predstavnik naše občine, je za napredovanje v polfinale zmanjkalo kanček športne sreče, saj je ob zgrešenem metu vse upe za napredovanje pokopal član nasprotne ekipe, ki je ujel odbito žogo in v izteku igralnega časa zadel za tri točke.

 

V tekmi za tretje mesto sta se pomerili Tazadnja ekipa in Ekipa Ne, kjer je v napeti končnici slavila slednja. V težko pričakovanem finalu pa je ekipa B&B z izjemno borbenostjo premagala do tedaj nepremagljivo ekipo EMA.

 

Posebna zahvala gre občini Dol pri Ljubljani, ki je omogočila celoten dogodek. Košarkarska sekcija vam želi prijetno poletje in lepo preživet dopust ter veliko športnega udejstvovanja.

 

Razpis

 

Ekipe:

 

Rezultati: