14. občinski turnir 2015

V počastitev občinskega praznika smo se v soboto , 21.3.2015 , zbrali v telovadnici OŠ Janka Modra ter se pomerili za naslov občinskega prvaka v košarki.

V osnovnošolski kategoriji sta se za naslov potegovali dve ekipi. Igrali sta na dve zmagi. Končne zmage so se veselili igralci ekipe Brez ideje. Prvo tekmo so dobili prepričljivo s 15:5, druga tekma pa je bila zelo izenačena in se je zaključila s porazom ekipe Dream team s 14:16. Za zaključek so se tekmovalci med seboj pomerili še v metanju prostih metov. Zmagal je Miha Grabnar.

V članski konkurenci se je med seboj pomerilo 5 ekip. Igrali so po sistemu vsak z vsakim. Po predtekmovanju je izpadla ekipa ŠD Zagorica. Vodilni Rutinerji so se v polfinalu pomerili s četrto uvrščenimi M-elite in jih stežka ugnali z rezultatom 15:13. V drugem polfinalu so Fotri premagali Team Mura s 15:11. V tekmi za tretje mesto so nato tesno slavili M-elite s 17:15. Sledil je veliki finale in hkrati ponovitev lanskega finala. Po začetnem visokem vodstvu Rutinerjev so do zmage prišli Fotri in obranili naslov občinskih prvakov s 15:12. Turnir je v izvedbi ŠD Partizan Dolsko omogočila občina Dol pri Ljubljani. 

 

 

Ekipe:

 

Rezultati: