7. jesenski turnir 2016

V soboto, 22. 10. 2016, smo se ljubitelji košarke zbrali v telovadnici OŠ Janka Modra, ter se pomerili za jesenski naslov. Košarkarska sekcija ŠD Partizan Dolsko je organizirala še tretji in hkrati zadnji turnir v letu 2016, ter na ta način preizkusila jesensko pripravljenost vseh udeležencev.

V članski kategoriji se je kljub lepemu jesenskemu vremenu in dejstvu, da je turnir potekal v telovadnici, zbralo 8 ekip. V predtekmovanju so se po štiri ekipe pomerile v dveh skupinah. Predtekmovanje sta brez poraza zaključili ekipi Tazadnja ekipa ter Mladeniči. S tem sta za nasprotnike v četrtfinalu dobili najslabše nasprotnike, ter se zanesljivo uvrstili v polfinale. Od domačinov so se v boje za pokale uvrstili ekipi M-elite ter Fotri. Odlično je kazalo tudi naši mladi ekipi Vseen, ki pa je na koncu tekmovanje zaključila v četrtfinalu. V tekmi za tretje mesto sta se med seboj pomerili domači ekipi. Tokrat je na veliko presenečenje precej gladko slavila ekipa M-elite, ki je večkratne občinske prvake Fotre, premagala s 15:3. V velikem finalu je ekipa Mladeniči, ki je na turnir prišla z dolenjske, premagala domžalsko ekipo Tazadnja ekipa z rezultatom 15:10.

Košarkarska sekcija vam želi prijetno zimo ter veliko športnega udejstvovanja, hkrati pa vas že vabi na občinski košarkarski turnir trojk, ki bo potekal v marcu 2017.

Razpis

 

Ekipe

 

Rezultati