6. jesenski turnir 2015

Ker se v ŠD Partizan Dolsko radi rekreiramo skozi vse leto, smo se v sodelovanju z občino Dol pri Ljubljani odločili, da v soboto, 26. 9. 2015, priredimo zdaj že 6. Jesenski košarkarski turnir. Ker je dež par dni pred prireditvijo močil zunanje igrišče, smo turnir priredili v telovadnici OŠ Janka Modra.

Prvi so se pomerili osnovnošolci, kjer smo ponovno pogrešali kakšno ekipo več. Pomerili sta se dve ekipi, ki sta igrali na dve zmagi. Končne zmage so se veselile Filane paprike. Ekipo Marmeladni krofi so premagali z 11:9 ter 11:6.

Nadaljevali so se boji v članski konkurenci. Sodelovalo je šest ekip, ki so se pomerile vsaka z vsako.

Prvouvrščeni To je to ter Fotri na drugem mestu, so si prislužili direktni vstop v polfinale, medtem ko so se ostale štiri ekipe borile v repasažu. Tretji polfinalisti so postali ekipa M-elite, ki je s 14:10 izločila ekipo VBN 1000. V derbiju za četrto prosto mesto v polfinalu, so bili TILS premočni za ekipo Mladi upi z 10:6. V polfinalu sta nato po hudem boju zmagali ekipi To je to in Fotri, ki sta se pomerili v velikem finalu. Še pred to tekmo je potekala tekma za tretje mesto, kjer so zmagali M-elite. Premagali so ekipo TILS s 15:11. Veliki finale so prepričljivo dobili Fotri z 21:12 in dopolnili svojo zbirko zbiranja naslova prvakov. Po tekmovanju smo dobili še zmagovalca v metanju trojk, to pa je postal Blaž Kink iz ekipe M-elite. S turnirji smo v košarkarski sekciji za to leto zaključili. Želimo Vam milo zimo ter veliko športnega udejstvovanja! Vas pa že zdaj vabim na Občinski turnir v košarki, ki bo potekal ob občinskem prazniku predvidoma v marcu 2016.

Razpis

 

Ekipe

 

Rezultati