5. jesenski turnir 2014

MOČAN TURNIR ZA UVOD V NOVO SEZONO

Ponovno je napočil čas za organizacijo jesenskega turnirja v košarki, ki se očitno vse bolj uveljavlja, saj število prijavljenih ekip iz leta v leto narašča. Tu velja omeniti predvsem člansko kategorijo.

V soboto, 4.10.2014, smo se zbrali na igrišču v Dolskem, da preverimo košarkarsko pripravljenost pred novo sezono. Pri osnovnošolcih se je ponovno izkazalo, da velikega zanimanja za košarko ni. Zbrali sta se 2 ekipi, ki sta med seboj odigrali 2 tekmi. Prepričljivo boljša je bila ekipa Banane iz Ljubljane, ki je dvakrat visoko porazila ekipo NBA.

Pri članih se je zbralo rekordno število ekip za jesenki turnir, nastopilo je 10 ekip. Velja poudariti, da je bila večina ekip izredno kakovostna in da smo spremljali res napete tekme. 10 ekip se je razdelilo v 2 skupini, ki sta odigrali med seboj. Zmagovalca skupin sta neposredno napredovala v polfinale, drugo in tretje uvrščeni pa sta se med seboj pomerili za zapolnitev para v polfinalu. V polfinale je od domačih ekip napredovala le ekipa KK Bežigrad, ki pa je nato izgubila v tekmi za tretje mesto. Boljša je bila Tazadnja ekipa z rezultatom 15:11. V finalu sta se nato pomerili ekipi Panda team ter Sport club. Prepričljivo so jesenski naslov z rezultatom 15:1 osvojili Panda team. Po tekmovanju je sledilo še tekmovanje v metanju trojk, v katerem je bil najbolj natančen domačin Klemen Kovačič.

Prijeten turnir je organiziralo Športno društvo Partizan Dolsko s pomočjo Občine Dol pri Ljubljani. Vsi skupaj pa Vas že vabimo na naslednji turnir, ki bo občinskega tipa ( v ekipi bo lahko največ en član , ki ne biva v naši občini) v mesecu marcu 2015. Lep športni pozdrav.

Osnovnošolci

Člani

  • Rezultati

Osnovnošolci

Člani