4. jesenski turnir 2013

Jesenski turnirji počasi postajajo stalnica ŠD Partizan Dolsko, tako da se je tokrat odvijal že četrti. Še tretji turnir letos nas je dež pregnal v dvorane , tako da žal nismo izpeljali turnirja na prostem.

V opoldanskem času so prvi dobili priložnost za dokazovanje osnovnošolci. Sodelovali sta dve ekipi. Obe sta prihajali s Kodeljevega. Igrali sta na 3 zmage,na koncu pa so slavili KK Slovan 1, ki so s 3:1 v zmagah premagali KK Slovan 2. Nato je sledilo tekmovanje v metanju trojk. Z najbolj natančno roko se je izkazal Martin Kosi.

Med člani se je zbralo 6 ekip. Igrali so vsak z vsakim, prvi dve ekipi po predtekmovanju pa sta se direktno uvrstili v polfinale. Tako so se ostale štiri borile v repasažu za še 2 prosti mesti. Zamaški so v polfinalu upravičili vlogo favoritov ter premagali PKK Železnike s 16:7, slabše pa se je godilo domačinom, ki so v derbiju ostali brez točke. Nato je v tekmi za tretje mesto domača ekipa Rutinerjev premagala PKK Železnike s 15:10. V velikem finalu med dvema Domžalskima ekipama, pa so bili Zamaški boljši od Tazadnje ekipe z 21:8.

Čez zimo sledijo treningi, mi pa se že veselimo da se vidimo na Občinskem turnirju v marcu 2014!

  • Ekipe

Osnovnošolci

Člani

  • Rezultati

Osnovnošolci

Člani