O nas

Vizija
V društvu se želimo aktivno ukvarjati s športom in za šport navdušiti mlade. Organizirati želimo prireditve, ki bi privabile več športnih navdušencev iz naše občine. Namen teh prireditev je združiti generacije ob športnem udejstvovanju. V svoje vrste želimo vključiti čim več članov, ki se želijo rekreirati v sklopu sekcij in skupin, ki delujejo v društvu.

Skupine in sekcije
Društvo je organizirano po vadbenih skupinah, kjer vsaka skupina pokriva svoj tip rekreacije. Najbolj organizirana skupina je kolesarsko tekaška sekcija s svojim lastnim programom in članarino.

Kolesarsko tekaška sekcija - KTS
V sekciji so zbrani kolesarji in tekači, ki vadijo po okoliških terenih. Tekači za Savo, po hribih okoli športnega centra Korant, vedno pa jim izziv predstavljajo Murovica, Cicelj in Miklavž. Kolesarji pa vse okoli naše občine do Litije, Trojan, Kamniške Bistrice in Dolenjske. Sekcija se redno udeležuje Teka trojk okoli Ljubljane, Ljubljanskega maratona in ostalih kolesarskih in tekaških prireditev. Sekcija redno organizira Novoletni tek, Gorski tek na Murovico in Gozdni tek Ajdovščina. 

Aerobika in pilates
Novejša skupina, ki jo vodi Špela Majcen. Pod njenim vodstvom vadijo ženske dvakrat tedensko.

Košarka
V društvu najbolj številčna skupina, saj jo sestavlja kar 5 skupin. Poleti vadijo na zunanjem igrišču, pozimi  pa v naši dvorani. Za košarko je zadolžen Tomaž Tičar.

Fitnes in plavanje
Člani vadijo v fitnes prostoru na telovadnico. Plavanje poteka na Fakulteti za Šport..

Namizni tenis
Skupina, ki se ponaša z najdaljšo tradicijo v društvu. Člani imajo v dvorani za igranje na razpolago tri mize. Predstavnik je Marjan Mecigar.

Organizacija društva

Izvršni odbor
dr. Miha Bandalo (predsednik)
Marko Bokalič
Zlatka Tičar
Matevž Bokalič
Tomaž Tičar
Branka Čič
Marjan Mencigar

Nadzorni odbor
Srdjan Simič
Ana Bokalič