Vztrajnostni izziv - Izleti na Janče

Izleti na Janče
 

Organizator: ŠD Partizan Dolsko

Datum: Od 1. maja do 31. avgusta 2017 s ciljem v planinskem domu na Jančah (792 m).

Prijave: Z vpisom v vpisno knjigo v planinskem domu na Jančah, brez prijavnine.

Kategorije: moška in ženska

 

Opis akcije:

Akcija od udeležencev zahteva, da zberejo čim več obiskov Janč (peš, tekaški ali kolesarki vzpon iz doline Save). Udeleženec akcije se v domu na Jančah vpiše v za to pripravljeno knjigo. Organizatorji bodo spremljali obiske in lestvico udeležb redno objavljali na društveni spletni strani in društvenem FB profilu.

 

Na Janče se na lahko odpravi skozi Jevnico, od koder peljejo različne poti: gozdne, makadamske, delno asfaltirane. Druga možnost je skozi Besnico, od koder sta dve poti v celoti asfaltirani. Za tekače in pohodnike je najbolj primerna pot iz Laz, lahko pa se na pot odpravi po planinski transverzali iz Jevnice.

 

Razglasitev rezultatov:

Na kolesarskem vzponu v Zagorico (v nedeljo 4. septembra 2017) se podeli nagrada tistim z največ zbranimi obiski v moški in ženski konkurenci. V kolikor bo udeležba bolj množična, bodo tisti, ki bodo sodelovali tudi na kolesarskem vzponu v Zagorico in bodo zbrali vsaj 5 obiskov, sodelovali v nagradnem žrebanju za praktične nagrade.

 

Informacije:

-       M: 031/578 092, Nika Rovšek

-       I: www.sddolsko.si, www.facebook.com/sddolsko

-       E: sddolsko@gmail.com

 

 

 

Izleti štejejo (vsaj en vzpon) v sklop akcije JURIŠ NA ŠTIRI, to je skupek petih prireditev: Tek in pohod na Murovico, Tek okoli Ajdovščine, Izleti na Janče, Kolesarski vzpon k Baronu Juriju Vegi, Novoletni tek - vsak občan ali član društva, ki bo sodeloval na vsaj štirih prireditvah, bo ob zaključku akcije prejel spominsko nagrado.

 

RAZPIS >>