Veselo na Ajdovščini


Po primerno omehčani trasi in temperaturi se je na 2,5, 6 in 11km čez drn in strn podilo skoraj 60 pohodnikov in tekačev. Na najdaljši progi (11km) je med ženskami bila najhitrejša domačinka Jelka Runtas (ŠD Partizan Dolsko). Sicer je med ženskami bila najbolj zastopana srednja dolžina (6km), kjer bila najboljša Tia Janežič (TSK Jub Dol). Z najkrajšo razdaljo je najhitreje opravila Inja Sešek (TSK Jub Dol).

Med moškimi je bil na najdaljši razdalji najhitrejši Matej Bajde (Senožeti). Na 6km je zmagal Uroš Gostinčar Petre pred klubskim kolegom Dejanom Petavsom (oba ŠD Partizan Dolsko). Z najkrajšo razdaljo je med moškimi najbolje opravil Blaž Kuhar (TSK Jub Dol).

Po teku in pohodu se je še kako prilegla hrana in pijača, za katero je poskrbel Jurij z ekipo iz Turističnega društva Dol pri Ljubljani. Prešerno razpoloženje se je nadaljevalo tudi na razglasitvi in žrebanju praktičnih nagrad, kjer smo najboljšima v najbolj številčni tekaški kategoriji med ženskami in moškimi podarili lepo nagrado iz športne trgovine ONE WAY, ki se ji v ta namen izredno zahvaljujemo. Prireditev je bila 2. v sklopu akcije Juriš na 4.


Rezultati


Analiza časov

 

Fotogalerija