Pričetek brezplačne vadbe GIBANJE za vse generacije!

GIBANJE za vse generacije!

Vadbene enote so namenjene starostni skupini nad 18 let. Poleg zavedanja, da je redna telesna dejavnost ena od najpomembnejših sestavin zdravega življenjskega sloga, je v ospredju tudi druženje več generacij. Poleg predstavitve vadbenih elementov, ki jih pokriva posamezna lokacija (vključno z napravami za fitnes na prostem), obsega še elemente korektivne gimnastike, razgibavanja in vaj za krepitev posameznih mišičnih skupin.

PLAN IZVEDBE: predvidenih 10 srečanj

TERMINI VADBE: Sobota, od 8.30 do 10.00

ZAČETEK: 12. 6. 2021 (predviden zaključek: 21.8. 2021)

PRIJAVE do vključno 12.06. 2021 na: https://forms.gle/FGKUtsnkHbQivZu29

 

Udeleženci in izvajalci so dolžni upoštevati navodila in priporočila NIJZ-a za preprečevanje širjenja okužbe SARS-CoV-2 v skladu z epidemiološkimi razmerami.

Kot smo najavili v majski številki Pletenic (05/2021) v okviru projekta Gibanje nas druži, Športno društvo Partizan Dolsko v sodelovanju z Občino organizira vadbene programe in predavanja.

V Dolskem, ob osnovni šoli in vrtcu v Dolskem, bodo na novo postavljenih orodjih za telovadbo organizirani trije različni vadbeni programi. Bistvo programov je občanom predstaviti različne vaje na prostem, predvsem pa pravilno uporabo orodij za vadbo na prostem.

Do brezplačne udeležbe na predvidenih aktivnostih obeh sklopov so upravičeni prebivalci občine Dol pri Ljubljani.

Udeleženci in izvajalci so dolžni upoštevati navodila in priporočila NIJZ-a za preprečevanje širjenja okužbe SARS-CoV-2 v skladu z epidemiološkimi razmerami.


Operacijo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), v okviru pristopa CLLD - izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi LAS Srce Slovenije, v programskem obdobju 2014-2020.