Kdo bo največkrat na Jančah?


Športno društvo Partizan Dolsko objavlja razpis za prireditev:
 

Izleti na Janče

Organizator: ŠD Partizan Dolsko

Datum: Od 1. maja do 31. avgusta 2016 s ciljem v planinskem domu na Jančah (792 m).

Prijave: Z vpisom v vpisno knjigo v planinskem domu na Jančah.

Kategorije: moška in ženska


Opis akcije:

Akcija od udeležencev zahteva, kdo bo večkrat v danem časovnem obdobju zbral več obiskov planinskega doma na Jančah. Udeleženec akcije se v domu na Jančah vpiše v za to pripravljeno knjigo, kamor zapiše svoje podatke: ime, priimek, letnik rojstva, številko mobilnega telefona ter datum in uro vpisa. Organizatorji bodo spremljali obiske in lestvico udeležb redno objavljali na društveni spletni strani in društvenem FB profilu.

 

Na Janče se na lahko odpravi skozi Jevnico, od koder peljejo različne poti: gozdne, makadamske, delno asfaltirane. Druga možnost je skozi Besnico, od koder sta dve poti v celoti asfaltirani. Za tekače in pohodnike je najbolj primerna pot iz Laz, lahko pa se na pot odpravi po planinski transverzali iz Jevnice.


Razglasitev rezultatov:

Na kolesarskem vzponu v Zagorico (v nedeljo 4. septembra 2016) se podeli nagrada tistim z največ zbranimi obiski v moški in ženski konkurenci.


planinski_dom_na_jancah_m.jpg

 

 

 

 

 

Prijavnina: brez
 

Nagrade:

Tistim z največ zbranimi obiski v obeh kategorijah bo podeljena praktična nagrada. Tisti, ki bodo sodelovali tudi na kolesarskem vzponu v Zagorico in bodo zbrali vsaj 5 obiskov, bodo sodelovali v žrebanju za praktične nagrade.


Drugo:

Za uspešno opravljen Izlet na Janče velja kolesarjenje s cestnim ali gorskim kolesom, pohod ali tek na Janče z izhodiščem v dolini (reka Sava).
 

Razpis .pdf

 

Na splet smo dali evidenco obiskov na Jančah. Dostopna je na tej povezavi:Da bi bila evidenca čim bolj ažurna bi prosil člane KTS, če lahko (seveda ni nujno :D )  ko se vpišete v knjigo na Jančah,  stran v vpisni knjigi tudi slikate in mi sliko posredujete na alevstek@gmail.com , saj bo tako evidenca na spletu najbolj ažurna. 


Informacije:

-          M: 041/87-87-44, Aleš Levstek

-          I: www.sddolsko.si, www.facebook.com/sddolsko

-          E: sddolsko@gmail.com

 

 

 

Prireditev bo tretja izmed prireditev, ki spadajo v sklop akcije JURIŠ NA ŠTIRI, to je skupek petih prireditev: Tek in pohod na Murovico, Tek okoli Ajdovščine, Izleti na Janče, Kolesarski vzpon k Baronu Juriju Vegi, Novoletni tek – vsak občan ali član društva, ki bo sodeloval na vsaj štirih prireditvah, bo ob zaključku akcije prejel spominsko nagrado.