Dogodki

 

Junij 16

13. Gozdni tek in pohod - Dol pri Ljubljani

Športni društvi Partizan Dolsko in Tekaški smučarski klub Dol s sofinanciranjem občine Dol pri Ljubljani, objavljajo razpis za 13. gozdni tek in pohod okoli Ajdovščine nad Dolom pri Ljubljani. Tek je zadnji v vrsti pokala Gozdnih tekov.


Maj 6

Vzponi na miklavža

Da bo letošnje poletje še bolj vroče, v ŠD Partizan Dolsko organiziramo vztrajnostni izziv. Akcija bo potekala od 15. maja do 31. avgusta 2023 s ciljem na vrhu Sv. Miklavža


Mar 26

Veselo na Murovici

V soboto se je odvijala že 22. izvedba Gorskega teka in pohoda na Murovico v skupni organizaciji Športno društvo Partizan Dolsko, Turističnega društva Dolsko in Športnoega društva Zagorica nad Dolskim.


Mar 3 2024

22. Tek in pohod na Murovico

ŠD Partizan Dolsko, ŠD Zagorica pri Dolskem in TD Dolsko v soboto, 23. marca 2024 vabimo vse ljubitelje rekreacije, da se povzpnejo na hrib, ki bdi nad našo občino, na Murovico. Ne glede na to ali se odločite za tek ali pohod, bomo poskrbeli, da se boste dobro razmigali in uživali na najbolj strmi poti do vrha.


Feb 20

Občni zbor društva

V skladu s statutom vas Športno društvo Partizan dolsko vabi na redni zbor članov, ki bo v sredo, 27. marca, ob 18.00 v Sejni sobi Kulturnega doma Dolsko.


Arhiv Dogodkov

Vabljeni

V svoje vrste želimo vključiti čim več članov, ki se želijo rekreirati v sklopu sekcij in skupin, ki delujejo v društvu. Društvo organizira dogodke in prireditve, ki bi privabile več športnih navdušencev iz naše občine.

Za naše člane

Fitnes

Fitnes prostor s trenažerji in prostimi utežmi.

Plavanje

Rekreativno plavanje za naše člane na Fakulteti za Šport.