33. Novoletni tek

Na prazničen ponedeljek 26.12. se bo v Dolskem odvijal tradicionalni 33. Novoletni tek. Prireditev se bo s štarti za naše najmlajše pričela ob 10.30 pred Kulturnim domom Dolsko. Pripravili smo kategorije tako za najmlajše (300m in 500m), osnovno in srednješolce (4.5km) kot tudi za izkušene tekače (10,5km in 14,5km). 

Ob 11.00 pričnemo s štartom najdaljše razdalje (14,5km), 11.15 pa se bo pričel tek na 10,5km. Razdalja na 4,5km je namenjena predvsem osnovno in srednješolcem. S tekom bodo pričeli ob 11.05km.

Cicibanova proga je namenjena predšolskim otrokom, Kurirčkova pa osnovnošolcem od 1. do 5. razreda. Za vsakega nadobudnega tekača bomo pripravili spominsko kolajno, pogostitev bodo organizirale Plamenke iz TD Dolsko. Vabljeni vsi ljubitelji teka od blizu in daleč. Prav tako je ob progi več kot dobrodošla vsaka vzpodbuda za tekače. Dajmo jih pozdraviti in jim za nekaj časa prepustiti ceste. Ob koncu teka bomo podelili zaslužene nagrade vsem tistim občanom, ki bodo uspešno zaključili Akcijo Juriš na 4. Pred Kulturnim domom je še prostora za predstavitev lokalnih ponudnikov.
 

V času teka bodo delne/leteče zapore cest na trasi teka med Dolskim in Klečami ter Kamnico in Vinjami. Voznikom se že vnaprej lepo zahvaljujemo za strpnost in upoštevanje predpisov. 
 

Prijazno vabljeni na prijeten športno-družaben dogodek. Tudi vreme bo.

 

Razpis >>
 

Karta proge (.pdf) >>


Karta proge: (vir Geopedia)

 


Profili proge: